Blijf op de hoogte van events en cursussen, schrijf je in!

Ondernemers Hartkracht Traject

  • Home >>

Breng je missie de wereld in!

Je wilt werken met wat op en in je hart ligt. Je ervaring, inzichten, studie en  werkzaamheden hebben je gebracht naar waar je nu bent. En je wilt verder, de diepte in naar wat je draagt op je ziel om in te brengen en verwezenlijken. 

Je bent ook mens en je hebt uitdagingen, die je kent of die je -nog- niet kent. Soms is het juist je ambitie die je blokkeert, of het is oude pijn of onverwerkt verdriet en gemis. Maar het kan ook zijn dat je er net even naast kijkt, naar waar het open is voor je.

Samen kunnen we kijken naar wat je levensthema's zijn of specifieke ondernemers thema's en een traject afspreken. Deze kan op verschillende wijze worden ingevuld. Dat gaan we samen doen. 

Wat specifiek is aan contact met mij is dat ik een healer en mediamiek counselor ben. Ik kan dus gebruik maken van Soul Healing en van mijn afstemming. Daarnaast ben ik 18 jaar onderneemster geweest in de detailhandel. Ik weet wat het is om iets nieuws neer te zetten, of  om juist met een onderneming  te stoppen. Ik ken de zegeningen, de persoonlijke overwinningen, als ook de onmacht van wat niet lukt. Onze kern is dat we samen mensen zijn, ik reis met je op naar de bestemming die zich tijdens ons traject aandient, zichtbaar wordt of op voorhand al is. Wat ik niet ben is psycholoog, medicus of waarzegster. Je kan met mij meteen de diepte in of we bekijken het samen in alle rust. We gaan uit van wat past bij jou.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Maak hier een afspraak

Goed om te weten:

Als  je mij een berichtje stuurt kunnen we kort telefonisch overleggen of ik stuur je meteen de afspraakmogelijkheden en tarieven.

Ik bied  beperkt een inkomens afhankelijk tarief aan. 

Kracht Trajecten duren  minimaal drie keer. 

Een afspraak bij mij in Groningen duurt 75  minuten. We kunnen ook telefonisch contact hebben of via Skype.