Blijf op de hoogte van events en cursussen, schrijf je in!

Levenskracht Traject

Openen naar diep hartcontact en eigen-liefde


Transformatie is een proces in tijd. Soms kunnen we in een kort moment tot diep inzicht komen. Meestal is er verlangen naar rust en tijd kunnen nemen. Dat is ook nodig, zodat we inzichten en contact met nog wat verborgen delen in onszelf een plek kunnen geven als ook integratie.

Uiteindelijk willen we mediator zijn over al onze delen, onze eigen beste vriend of vriendin. Dan kunnen we ook eigenaarschap nemen over wie we zijn en wat we in onszelf ervaren. Dan ontstaat het inzicht wat we vanuit liefde en kracht in kunnen brengen. 

Samen kunnen we kijken wat je levensthema's zijn en een traject afspreken. Deze kan op verschillende wijze worden ingevuld. Dat gaan we samen doen. 

Wat specifiek is aan contact met mij is dat ik een healer en mediamiek counselor ben. Ik kan dus gebruik maken van Soul Healing en van mijn afstemming. Onze kern is dat we samen mensen zijn, ik reis met je op naar de bestemming die zich tijdens ons traject aandient, zichtbaar wordt of op voorhand al is. 

Wat ik niet ben is psycholoog, medicus of waarzegster. Dat is ook goed om te benoemen.

Je kan met mij meteen de diepte in of we bekijken het samen in alle rust. We gaan uit van wat past bij jou.

Wil je meer weten of een afspraak?

Maak hier een afspraak

Goed om te weten:

Als  je mij een berichtje stuurt kunnen we kort telefonisch overleggen of ik stuur je meteen de afspraakmogelijkheden en tarieven.

Ik bied een beperkt inkomens afhankelijk tarief aan. 

Kracht Trajecten duren  minimaal drie keer. 

Een afspraak bij mij in Groningen duurt 75  minuten. We kunnen ook telefonisch contact hebben of via Skype.