Blijf op de hoogte van events en cursussen, schrijf je in!


In onszelf en om ons heen treffen we uitdagingen waarin we zoeken naar navigatie en duiding. Ik ben Betty Brouwer en ik ondersteun sensitieve mensen vanuit hun hart krachtig aanwezig te zijn.  Ik doe dat middels soul healing en het organiseren van ontmoetingen en brengen van inspiratie over helderheid in contact.

Toen mijn vader ruim 20 jaar geleden overleed kwam hij via een prachtig beeld afscheid nemen. Dat was zo echt, daar kon ik niet om heen. Sindsdien beoefen ik bewust het pad-werk van de ontmoeting en verwelkoming van mijn ziel, als ook de aardse individualiteit. Om terug te vinden wat ik in mezelf was verloren. 

Ik volg mijn zieleroep om hetgeen ik in de afgelopen jaren heb ontvangen en eigengemaakt in te brengen en ten gunste van anderen in te zetten. Niet om de wereld of om jou te redden. Niet om dominant te zijn of een allesweter, maar om fijngevoeligheid in te zetten als kracht. Om de persoonlijkheid te openen voor je diepste kern, je hartveld. Zodat deze als hartbedding in je leven en werk aanwezig mag zijn. Hier kun jij je inspiratie en voeding halen. Jij mag helemaal jezelf zijn en worden, los van projecties en conditioneringen, zodat jij je in een volledig open hartveld kan uitdrukken. 

Ik mijn onderzoek veelal gedaan via energiewerk en het onderzoek doen naar verbindingen. Verbinding in onszelf, met elkaar en verder dan wat we kunnen zien met onze zintuigen. Rond het jaar 1999 volgde ik mijn opleiding aan het Elohim Centre. Nu ben ik in mijn laatste jaar energetische therapie van de beroepsopleiding Caduceus te Lieveren.

In mijn werk ben ik geen therapeut of genezer die alleen staat. In mijn hartenergie ben ik verbonden met het ongeziene, het zichtbare, mijn en onze leraren, onze menselijkheid en de collectieve geestelijke velden. In deze nieuwe tijden kunnen we dit allemaal ervaren en ons losmaken wat al lange tijd vastzit. Ik loop bewust het pad van opnieuw verbinden met wat verloren was, zodat een nieuwe realiteit kan ontstaan. Dit is aanwezig in mijn bewustzijn en van hieruit bied ik Soul Healing en ondersteuning. 

Deze prachtige schilderij is gemaakt door Margaritha, kunstenares en soulhealer/opleider bij caduceus beroepsopleiding, te Lieveren. Tevens mijn opleider en mentor.

Het schilderij raakte mij onmiddellijk. Omdat ze me deed denken aan een meditatie waarin ik een diep gevoel van thuiskomen heb ervaren. Ik heb haar toestemming gevraagd deze te mogen gebruiken in mijn werk. Omdat het de energie van Soul Healing zo prachtig verbeeld. Het schilderij heet: verbonden. Ik voel me blij en dankbaar dat deze nu bij mij een plekje heeft gekregen.