Vanuit Hartskracht helder contact maken. Soulful life creation  Meetings

"In contact met je authentieke hartbedding ontvouwt zich een inspirerende flow die zich via jou manifesteert.

We navigeren door het leven, zoekend, dolend, vindend en verliezend. We bewegen langs obstakels en proeven aan vele levens thema's. Ons aanrakend in verkramping of ruimte scheppend.

Duik steeds dieper je hartverbinding in. Hier ontmoeten we levens energie, kunnen we fijnmazig voelen en elkaar heel helder ontmoeten.  Een heel andere gevoelsbeleving als navigeren vanuit overleven. 

Krijg meer helderheid over je leven, werk en zielverbinding. 

 In de meetings staat Soul Healing en contact met je authentieke hartbedding centraal. Door hier mee te werken, deze energie uitwisseling te ontmoeten en toe te passen ontmoeten we elkaar op een liefdevolle betekenis gevende manier. Daarmee kun je in je persoonlijk leven, je werk en zijns oriëntatie prachtige stappen maken. Een beweging richting Soulful Life Creation.

Over mij
​​​​Betty Brouwer

In onszelf en om ons heen treffen we uitdagingen waarin we zoeken naar navigatie en duiding. Ik ben Betty Brouwer (TwaneYa) en ik ondersteun sensitieve mensen vanuit hun hart krachtig aanwezig te zijn.  Ik doe dat middels soul healing en het organiseren van ontmoetingen en brengen van inspiratie over helderheid in contact.

Toen mijn vader ruim 20 jaar geleden overleed kwam hij via een prachtig beeld afscheid nemen. Dat was zo echt, daar kon ik niet om heen. Sindsdien beoefen ik bewust het pad-werk van de ontmoeting en verwelkoming van mijn ziel, als ook de aardse individualiteit. Om terug te vinden wat ik in mezelf was verloren. 

Soul Healing Sessions

Soul Healing

Soul Healing is in essentie energetisch liefdevol en koesterend contact. Deze vorm van aanraking kan zowel ontspannend, activerend,

Lees verder

Life & Business counseling

Helderheid ervaren over je levensthema's, werk en bewustzijnAls je reisbegeleider en zielgenoot kunnen we de levens thema's waaraan

Lees verder

Ondernemers Hartkracht Traject

Breng je missie de wereld in!Je wilt werken met wat op en in je hart ligt. Je ervaring,

Lees verder

Levenskracht Traject

Openen naar diep hartcontact en eigen-liefdeTransformatie is een proces in tijd. Soms kunnen we in een kort moment

Lees verder

sOULFUL lIFE CREATION

In ons herkennen we vaak meerdere verschillende delen, werkelijkheden, impulsen. We kunnen onze balans hierin vinden, in ons  leven, als ook om ons heen, tezamen met onze diepste kern van stilte, schoonheid en volledige omarming. In die balans creëren we een manifestatie van hetgeen onze liefdesbron ons wil laten zien.  Eerst in onszelf, dan in kleinere kring en steeds meer voor het grote geheel. Hiermee komen we niet alleen tot diepe zelf liefde, maar ook tot inspiratie en het aangevers kunnen zijn voor anderen. We hebben het lichtje die een ander schijnt als voorbeeld nodig. Daarom zijn we hier!


Thuiskomen in onszelf, dat doen we pas echt met elkaar. 

De aarde is onze Healing Grounds en Ontmoetingsplek. 


dE AARDE ALS ONTMOETINGSPLEK EN JOUW ZIELEMISSIE

We ontmoeten weerstanden en blokkades, zowel in onszelf als om ons heen. Dat waar we naar verlangen, de fijne ontmoeting in onszelf en met de ander is niet altijd een natuurlijk stromende beweging. De spiegels om ons heen laten ons niet altijd zien en voelen we wie werkelijk zijn.  Dat is waar onze conflicten en verwarring in ons gevoeld wordt. 


Onze pijn gaat over afgesloten zijn van onze kern. Omdat we haar niet rechtstreeks kunnen vinden, zoeken we in de buitenwereld.  De ontmoetingen die we hebben polijsten ons bestaan, worden als richtingwijzers die ons aanwijzen wat klopt en wat niet.


In de werkelijk heldere ontmoeting met onszelf en anderen kijken we in de ogen van  wat we als Goddelijk ervaren. Eerst voor onszelf en vervolgens steeds meer naar buiten stralend. Onze werkelijkheid zal zich hier steeds meer naar voegen omdat zij wordt geïnitieerd door wat we in onszelf hebben verwerkelijkt.


De ziel verlangt naar contact, daarom heeft ze deze weg gekozen. Zij zoekt het heldere contact waarin uitwisseling gelijkwaardig en liefdevol is. Ze ontmoet ons persoonlijk leven met  haar eigen realiteit en identiteit.  In deze ontmoeting worden de zaden gepland naar waarheid, heelheid. Als de persoonlijkheid eraan toe is opent zij zich, opdat je zielemissie steeds meer vrij door kan komen.


Healing Grounds Connect

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief 

No sales - no spam

Ieder moment weer uit kunnen schrijven

© 2019, Betty Brouwer    I       I